Levertijd

Wij doen ons uiterste best je bestelling op werkdagen nog dezelfde dag te verzenden. Dezelfde dag verzonden = de volgende dag geleverd. Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en kan de levering van jouw bestelling iets langer duren.

Verzenden

Verzenden geschiedt via PostNL. Voor transport binnen Nederland, met uitzondering van Caribisch Nederland, brengt DISINO €3,95 voor brievenbuspakjes en € 6,95 voor overige pakketten in rekening. Vanaf € 75,- betalen wij jou verzendkosten!

Voor klanten uit andere landen dan Nederland zijn de verzendkosten afhankelijk van het land. DISINO behoudt zich het recht voor om dit bedrag te conformeren aan de meest actuele tariefstelling voor deze diensten door PostNL.

Retourneren

Omdat we graag willen dat u tevreden bent met uw aankoop via onze webshop, heeft u de mogelijkheid tot retourneren binnen 14 dagen. Het is van belang dat u netjes omgaat met de producten en de originele verpakking. U kunt het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat, originele verpakking en originele aangehechte kaartje retour sturen. De klant draagt de kosten voor de retourzending.

Het bedrag van het product, zal zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terug betaald worden op de rekening waarmee betaald is. Soms komt het voor dat het binnen 1 werkdag verwerkt is, maar ga hier NIET van uit. Wij zijn namelijk afhankelijk van ons automatische betaalsysteem en de banken.

Extra opmerkingen:

  • Sale items mogen niet geretourneerd of geruild worden;
  • Het artikel mag niet gedragen of beschadigd zijn;
  • Wegens hygiëne is het niet mogelijk om oorbellen en sieraden te retourneren;
  • Vanwege oncontroleerbaar gebruik en misbruik van accessoires is het niet toegestaan deze te retourneren; 
  • Pas op met vlekken, ook producten met make-up vlekken worden niet retour genomen;
  • Er wordt geen ‘wasgarantie’ gegeven, problemen die zijn ontstaan ná het wassen van een product valt onder eigen verantwoordelijkheid.

Pre-orders worden per bestelling verzonden zodra het product bij ons binnen is.

Elke dinsdag ontvangen en verwerken wij de retouren.

Zodra wij het pakketje hebben ontvangen maken we het bedrag over op je rekening. 

Wij bieden helaas slechts terugbetaling aan. 

Wilt u een artikel ruilen, dan raden we u aan om het gewenste artikel retour te zenden en een nieuwe bestelling te plaatsen voor het juiste artikel.

Vergeet niet een mail te sturen naar [email protected] met daarin uw naam, ordernummer en reden voor retour met daarin welke artikelen je retour stuurt.

Retouradres

DISINO - Fashion Boutique
Postbus 73797
2507 AG Den Haag

In de winkel retourneren

Wil je liever je producten direct ruilen of retourneren? Dat is sneller en bespaart verzendkosten!
Dit kan in de winkel bij ons op de Haagse Markt in Den Haag.

Onze openingstijden zijn;

Maandag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-18:00
Zaterdag 09:00-18:00

 

Heeft u nog vragen? Stuur een e-mail [email protected] , onze klantenservice helpt u graag verder.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »