Levertijd

Wij doen ons uiterste best je bestelling op werkdagen nog dezelfde dag te verzenden. Dezelfde dag verzonden = de volgende dag geleverd. Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en kan de levering van jouw bestelling iets langer duren.

Verzenden

Verzenden geschiedt via PostNL. Voor transport binnen Nederland, met uitzondering van Caribisch Nederland, brengt DISINO €3,95 voor brievenbuspakjes en € 6,95 voor overige pakketten in rekening. Vanaf € 75,- betalen wij jou verzendkosten!

Voor klanten uit andere landen dan Nederland zijn de verzendkosten afhankelijk van het land. DISINO behoudt zich het recht voor om dit bedrag te conformeren aan de meest actuele tariefstelling voor deze diensten door PostNL.

Retourneren

Omdat we graag willen dat u tevreden bent met uw aankoop via onze webshop, heeft u de mogelijkheid tot retourneren binnen 14 dagen. Het is van belang dat u netjes omgaat met de producten en de originele verpakking. U kunt het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat, originele verpakking en originele aangehechte kaartje retour sturen. De klant draagt de kosten voor de retourzending.

Het bedrag van het product, zal zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terug betaald worden op de rekening waarmee betaald is.

Extra opmerkingen:

  • Sale items mogen niet geretourneerd of geruild worden;
  • Het artikel mag niet gedragen of beschadigd zijn;
  • Pas op met vlekken, ook producten met make-up vlekken worden niet retour genomen;
  • Er wordt geen ‘wasgarantie’ gegeven, problemen die zijn ontstaan ná het wassen van een product valt onder eigen verantwoordelijkheid.

Pre-orders worden per bestelling verzonden zodra het product bij ons binnen is.

Vergeet niet een mail te sturen naar info@disino.nl met daarin uw naam, ordernummer en reden voor retour met daarin welke artikelen je retour stuurt.

Retouradres

DISINO - Fashion Boutique
Postbus 73797
2507 AG Den Haag

 

Heeft u nog vragen? Stuur een e-mail info@disino.nl , onze klantenservice helpt u graag verder.