WIE ZIJN WIJ? 

DISINO is de hipste fashion store en webshop van Den Haag. Op het gebied van mode zijn wij altijd up to date. Wekelijks zoeken we zowel in het binnen- als in het buitenland, de mooiste pareltjes in de mode industrie voor jullie uit. Met onze passie en liefde voor het vak, helpen wij iedere klant aan een mooie outfit. Jong of oud iedereen is welkom! Elke klant is anders en uniek, iedereen verdiend het om zichzelf te zijn en een outfit te dragen waar hij of zij zich comfortabel en zelfverzekerd in voelt. Wij vinden het daarom ook geweldig om hier deel van uit te maken, om klanten op deze manier te helpen aan de perfecte outfit, waar hij of zij zich zelfverzekerd en trots in voelt. Want zeg nou zelf; als je uit bed komt, lekker hebt gedoucht, je make-up en haren hebt gedaan en een super leuke outfit aantrekt waarin je je helemaal ON FIRE voelt, kan jou dag niet meer stuk! 

THE HISTORY

DISINO is opgestart door Sinan die veel passie heeft voor het ondernemen. Samen met broer Stefan, zus Melissa en later ook de vrouw van Sinan; Anne-Roos, is dit familie bedrijf een succes geworden. De twee broers die ook wel bekend staan als 'de tweeling' zijn een populair koppel in onze showroom op de Haagse Markt. Zij werken altijd met veel plezier en helpen de dames altijd graag aan een super leuke outfit. 

Wat in 2016 begon als een dames speciaal zaak in avond- en feestkleding is uitgegroeid tot een waar fashion begrip in Den Haag. DISINO was altijd aanwezig bij de hipste evenementen om het merk te promoten en heeft veel bereik gekregen door middel van Facebook en Instagram. DISINO specialiseert zich nu in alledaagse kleding gericht op de allernieuwste mode trends. In 2018 opende de webshop van DISINO

Inmiddels groeit DISINO steeds meer en komen er steeds meer toppers bij ons werken. Ons team bestaat uit 7 medewerkers die we hieronder even in het zonnetje zetten. 

MEET THE TEAM

Sinan (winkel en webshop)

Anneroos (winkel en webshop)

Nadine (Webshop)

Rubia (Model)

Dilara Stagiaire

Sanne (model)

Eylem (webshop)

 

 

 

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »